Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1995-1996 - 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

* κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995 from 3.bp.blogspot.com
Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ.

Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ.

Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων».

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1982-1983
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1982-1983 from 1.bp.blogspot.com
20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν .

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ.

Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ.

Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1982-1983
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1982-1983 from 1.bp.blogspot.com
Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, από τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας απέναντι στον παοκ. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ. * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: .

Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1995-1996 - 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων».